DYRLÆGER

Dyrlæge Niels Jacob Jensen fra Espergærde Dyreklinik

Dyrlæge Niels Jacob Jensen etablerede Espergærde Dyreklinik i 1976. Forinden var Niels ansat som assistent ved Helsinge Dyreklinik i blandet praksis og har en stor all-round viden i dyrenes verden. Fritidsinteresser er ødegården i Sverige samt jagt.

Dyrlæge Stine Holst Laursen fra Espergærde Dyreklinik

Dyrlæge Stine Holst Laursen har været ansat på Espergærde Dyreklinik siden starten af 2012. Tidligere har hun været ansat på to smådyrsklinikker i lidt over 8 år. Stine har primært fokus på medicinske lidelser. Hun bor i Allerød, er gift og har to børn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrlæge Camilla B. Mortensen

Dyrlæge Camilla B. Mortensen har været ansat på klinikken siden maj 2019. Camilla har især interesse i kirurgi.  
Privat bor hun udenfor Ganløse med sin kæreste og deres hellig birma kat.

Dyrlæge Maja Kiely

Dyrlæge Maja Kiely har været ansat på klinikken siden maj 2020. Maja er særligt interesseret i dermatologi (hudsygdomme). 
Privat bor hun i København sammen med sin kæreste og deres Staffordshire Bullterrier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLINIKASSISTENTER

Klinikassistent May Jensen fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent May Jensen er datter af Niels og har derfor sat sine ben i klinikken i en tidlig alder. Hun fandt hurtig interesse i arbejdet med dyr, og har arbejdet i Petshoppen siden starten. May har daglig kundekontakt og assisterer dyrlægerne.

Klinikassistent Annette Lopes fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent Annette Lopes var med til at starte Petshoppen op i 1996, hvor den blev opført specielt til hende. Hun formidler med glæde kæledyr til nye gode hjem og er altid klar til en kop kaffe og en snak i venteværelset. Annette er gift med Niels.

Klinikassistent Vibeke Nielsen fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent Vibeke Nielsen startede på klinikken januar 2010. Hun har hovedansvaret for salg af foder og plejemidler i petshoppen. Vibeke bor i Espergærde sammen med sin kæreste og puddelhunden Figo. Hendes fritidsinteresse er petanque.

Dyrlægestuderende Amalie Vestergaard startede på klinikken efterår 2020. Hun assisterer dyrlægerne efter behov og hjælper i shoppen.
Amalie bliver færdiguddannet dyrlæge i marts 2021. Privat bor hun i Helsingør sammen med hendes kæreste, deres barn og hund.