DYRLÆGER

Dyrlæge Niels Jacob Jensen fra Espergærde Dyreklinik

Dyrlæge Niels Jacob Jensen etablerede Espergærde Dyreklinik i 1976. Forinden var Niels ansat som assistent ved Helsinge Dyreklinik i blandet praksis og har en stor all-round viden i dyrenes verden. Fritidsinteresser er ødegården i Sverige samt jagt.

Dyrlæge Stine Holst Laursen fra Espergærde Dyreklinik

Dyrlæge Stine Holst Laursen har været ansat på klinikken siden 2012 og er medejer siden 2018. Tidligere har hun været ansat på to smådyrsklinikker i lidt over 8 år. Stine har primært fokus på medicinske lidelser. Hun bor i Allerød, er gift og har to børn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrlæge Camilla B. Mortensen

Dyrlæge Camilla B. Mortensen blev uddannet i januar 2019 og har været ansat på klinikken siden maj 2019. Camilla har især interesse i kirurgi og intern medicin. Privat bor hun ved Ganløse med sin mand, deres søn, deres Hellig Birma kat og deres Main Coon kat.

Dyrlæge Kirstine Thomsen blev uddannet i marts 2020. Kristine startede med at arbejde på klinikken i juni 2021.Privat bor hun sammen med sin kæreste, deres 3 katte, 2 hunde og 2 heste. Fritidsinteresser er projekter i haven og hundetræning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEVER & DYRLÆGESTUDERENDE

Veterinærsygeplejerske-elev Helene Kanneworff startede på klinikken i maj 2021. Helene hjælper primært dyrlægerne i klinikken, men hjælper også i petshoppen.
Helene bor i Helsingør med sin kæreste, deres kat Gizmo og hesten Rockie.

Michelle-Renée Larsen starter 1/1-2023 på klinikken som veterinærsygeplejerske-elev. Michelle er allerede uddannet dyrepasser og har god erfaring med dyr. Privat bor Michelle i Snekkersten med sin kæreste, deres rhodesian ridgeback Baako og islænder.

Dyrlægestuderende Caroline V. Søndergaard startede på klinikken i marts 2022. Hun bliver færdiguddannet dyrlæge i juni 2023. Til dagligt hjælper hun dyrlægerne og har kundekontakt. Privat bor hun på Amager og i fritiden er der kæresten, familien, deres hund og ture på hesteryg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLINIKASSISTENTER

Klinikassistent May Jensen fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent May Jensen er datter af Niels og har derfor sat sine ben i klinikken i en tidlig alder. Hun fandt hurtig interesse i arbejdet med dyr, og har arbejdet i Petshoppen siden starten. May har daglig kundekontakt og assisterer dyrlægerne.

Klinikassistent Annette Lopes fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent Annette Lopes var med til at starte Petshoppen op i 1996, hvor den blev opført specielt til hende. Hun formidler med glæde kæledyr til nye gode hjem og er altid klar til en kop kaffe og en snak i venteværelset. Annette er gift med Niels.

Klinikassistent Vibeke Nielsen fra Espergærde Dyreklinik

Klinikassistent Vibeke Nielsen startede på klinikken januar 2010. Hun har hovedansvaret for salg af foder og plejemidler i petshoppen. Vibeke bor i Espergærde sammen med sin kæreste og puddelhunden Figo. Hendes fritidsinteresse er petanque.