Hennes Pet Food købes hos Espergærde Dyreklinik

Henne Pet Food A/S er en danskejet familievirksomhed med produktion i Danmark. De producerer foder og fodermidler til hunde og katte baseret på frisk laks. Virksomheden får frisk laks leveret til døren fra deres nabo og samarbejdspartner, der er en af Europas førende leverandører af laks til fødevareindustrien.

Henne Pet Foods filosofi og holdning er, at produkterne skal fremstilles med en respekt for naturen og en kærlighed til de dyr, der skal spise dem. Derfor anvendes kun de bedste ingredienser og virksomheden støtter lokalsamfundet ved køb af laks og andre produkter fra omegnen.

Fedt er hunde og kattes vigtigste energikilde. Fedt tilfører de essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, der begge er nødvendige for at opretholde kroppens funktioner. Omega-3 fedtsyrer findes i fede saltvandsfisk som f.eks. makrel, sild, ål og laks. Sammenlignet med andre fisk, har laks et af de højeste indhold af omega 3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrernes sundhedsfremmende virkning skyldes især to fedtsyrer kaldet EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Disse to fedtsyrer findes kun i fisk og ikke andre steder i naturen. Laks indholder desuden omega 6 fedtsyrer.

Ved anvendelse af laks som fedtkilde overføres de vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer, der findes i laksen, til foderet. Omega 6 er kendt for at have en positiv virkning på hundens hud og pels, mens omega 3 menes at styrke immunforsvaret, øge frugtbarheden og mindske risikoen for hjerte-/kar sygdomme.

Foderet er sammensat af de absolut bedste kvalitetskontrollerede råvarer og korrekt afbalanceret med hensyn til næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Kom forbi Shoppen og se vores udvalg af Henne Pet Foods mange produkter.