Royal Canin kan købes hos Espergærde Dyreklinik

Hos Royal Canin fremstilles en præcis og effektiv ernæring til hunde og katte baseret på dyrets størrelse, alder, livsstil, race og for at tilgodese særlige behov. Royal Canin har ved hjælp af omfattende forskning, videnskabelige undersøgelser og løbende dialog med professionelle fagfolk, opdrættere, dyrlæger og hunde- og katteejere skabt en unik ernæring til dit dyr.

At bidrage til kattes og hundes trivsel og sundhed, så de kan leve længere med et bedre helbred, er først og fremmest meningen med Royal Canins filosofi.

Royal Canins mission har altid været “Health Nutrition”. Den er karakteriseret ved en nøjagtig balance mellem omkring 50 næringsstoffer (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, aminosyrer, fedtsyrer, mineralsalte, vitaminer og sporstoffer). Sammensætningen gør det muligt at garantere en konstant ernæringsmæssig formel, som respekterer kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov.

Før et produkt fra Royal Canin markedsføres, vurderes hundens eller kattens adfærd over for foderet på katte- og hundekenneler. Der lægges vægt på smagelighed og fordøjelighed. Smagelighed måles ved at observere om foderet bliver spist spontant og med appetit af dyret. Fordøjelighed er et vigtigt kriterium i udviklingen af produkterne. Royal Canin vurderer konstant hundenes og kattenes fordøjelsestolerance ved at indsamle og analysere urin og afføring fra deres hunde- og kattekenneler.

Kom ind i Shoppen og se vores kæmpe udvalg af foderprodukter fra Royal Canin. Vi har foder til ethvert behov.