Om

Espergærde Dyreklinik

Espergærde Dyreklinik blev etableret i 1976 af dyrlæge Niels Jacob Jensen som en klinik for smådyr. Klinikken er sidenhen vokset i størrelse og omfang.

D. 1/1-2018 indgik Niels et samarbejde med dyrlæge Stine Holst Laursen. Stine kom til klinikken i starten af 2012, og hun er dermed velkendt i klinikken og af dens klienter.

Stine overtog ejerskabet af klinikken d. 1/1-2023 og driver klinikken videre sammen med fire dyrlæger, to veterinærsygeplejerskeelever, to klinikassistenter og en dyrlægestuderende. 

Espergærde Dyrekliniks mission er at give vores patienter den bedst mulige behandling  og altid udvise respekt og omhyggelighed over for de klienter, som har vist os den tillid at lade os behandle deres familiedyr. Eftersom klinikken har eksisteret siden 1976, er der mange trofaste og loyale klienter, som vender tilbage. Vi byder både gamle som nye kunder velkomne i klinikken.

Du kan læse om klinikkens dyrlæger, øvrige personale og behandlinger ved at klikke på fanerne ovenfor.

Dyrlæger

Stine Holst Laursen
Stine Holst LaursenDyrlæge
Dyrlæge Stine Holst Laursen har været ansat på klinikken siden 2012 og er medejer siden 2018.
Tidligere har hun været ansat på to smådyrsklinikker i lidt over 8 år. Stine har primært fokus på medicinske lidelser. Hun bor i Allerød, er gift og har to børn.
Camilla
CamillaDyrlæge
Dyrlæge Camilla blev uddannet i januar 2019 og har været ansat på klinikken siden maj 2019. Camilla har især interesse i kirurgi og intern medicin. Privat bor hun ved Ganløse med sin mand, deres søn, deres Hellig Birma kat og deres Main Coon kat.
Kirstine
KirstineDyrlæge
Dyrlæge Kirstine blev uddannet i marts 2020. Kristine startede med at arbejde på klinikken i juni 2021. Privat bor hun sammen med sin kæreste, deres 3 katte, 2 hunde og 2 heste. Fritidsinteresser er projekter i haven og hundetræning
Caroline
CarolineDyrlæge
Dyrlæge Caroline blev uddannet i januar 2023. Hun startede på klinikken i maj 2023 som sommervikar og blev herefter fastansat. Privat bor hun på Østerbro med sin kæreste og katten Tulle. I sin fritid dyrker hun bl.a. konkurrence cykling.

Veterinærsygeplejerske-elever & Dyrlægestuderende

Helene
HeleneVeterinærsygeplejerske-elev
Veterinærsygeplejerske-elev Helene startede på klinikken i maj 2021. Helene hjælper primært dyrlægerne i klinikken. Helene bliver færdig som veterinærsygeplejerske i 2025.

Helene bor i Helsingør med sin kæreste, deres kat Vimmer og har hesten Rockie.

Michelle
MichelleVeterinærsygeplejerske-elev
Michelle startede 1/1-2023 på klinikken som veterinærsygeplejerske-elev. Michelle er allerede uddannet dyrepasser og har god erfaring med dyr. Privat bor Michelle i Snekkersten med sin kæreste, deres Rhodesian Ridgeback Baako og har en islandsk hest ved navn Fylkir. Autoriseret hvalpe- og familiehundeinstruktør ved DKK
Augusta
AugustaVeterinærsygeplejerske-elev
Augusta startede på klinikken i september 2023 som klinikassistent og fik et indblik i klinikkens hverdag,
I januar 2024 begyndte hun på uddannelsen til veterinærsygeplejerske-elev.
Privat bor Augusta i Værløse og har stabyhoun hunden Charlie.

Klinikassistenter

Vibeke
VibekeKlinikassistent
Klinikassistent Vibeke startede på klinikken januar 2010.
Vibeke har hovedansvaret for salg af foder og plejemidler i petshoppen ved klinikken.
Vibeke bor i Espergærde sammen med sin kæreste. Hendes fritidsinteresse er petanque.
Gitte
GitteKlinikassistent
Gitte startede i august 2023. Gitte er uddannet tandklinikassistent. Hun har haft sig eget kæledyrspasningsfirma og været Kredsformand i Dyrenes beskyttelse i 8 år. Hun er forfatter til bagebogsserien “Kager fra hjertet”. Privat bor Gitte i Helsingør med sin mand.